constructii case, constructii hale

Constructii Civile Timisoara

"Casa este un loc care dă adăpost trupului si alină sufletul!
Construirea unui viitor mai bun incepe cu Prefatim   "

CONSTRUCTII CASE LA ROSU


Structura baza casa (casa la rosu)
Construcția “la roșu” include lucrări de infrastructură și suprastructura fără finisaje, respectiv:

  • infrastructura ( subsol, fundație)
  • suprastructura ( pereti portanți, cadre, pereți de închidere, stâlpi, planșee)
  • acoperiş - structura de lemn și învelitoarea din tigla.
Executarea construcției se poate cu materialele clientului (clientul e responsabil de aprovizionare cu materiale) Executarea construcției cu materiale puse la dispoziție de către firma noastră. Diferența între cele doua variante constă în faptul că alegând varianta varianta de execuție a casei dumneavoastră cu materialele și manopera furnizate de firma noastră evitați problemele aprovizionării, pierderile de materiale, aprovizionarea la timp, alte aspecte pe care nu le puteți controla.


CONSTRUCTII CASE LA CHEIE


Casa dumneavoastră, comandata “la cheie”, in conceptul nostru se realizează astfel:

  • realizarea arhitecturii casei după conceptul existent sau realizat conform cerințelor clientului cu echipe specializate de arhitecți, structuristi, designeri de interior și exterior;
  • realizarea de către compania noastră a unei case “la cheie” presupune un concept nou pe piața romanesca, complex in execuție, dar simplu in principiu: CLIENTUL COMANDA O CASA LA CHEIE, CEEA CE PRESUPUNE CA PENTRU A SE MUTA IN CASA LA CHEIE, NU ARE NEVOIE DE ALTCEVA DECÂT DE ... O CHEIE!
  • CASA “LA CHEIE” cuprinde toate etapele de concept și execuție necesare: proiect, detalii proiect, design interior și exterior, branșamente apa, canal, energie electrica, execuție structura casa “la rosu”, finisaje conform cerințe proiectare și design, termoizolatie, acoperis, instalatii sanitare și hvac(incalzire, ventilație, aer condiționat) instalatii electrice și iluminat, mobilier și echipamente, alte elemente de design interior și utilitati, imprejmuiri, amenajare grădina.

constructii case, constructii hale

 

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam o statie de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!