Agregate Timisoara

Agregate Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim Construct este o companie tanara pe piata constructiilor din zona Banatului, care ofera cu profesionalism si la un raport pret/calitate excelent, solutii integrate pentru investitii durabile!

Vanzare agregate

 

Oferim spre vanzare agregate, diverse sortimente de materiale care sa iti foloseasca in cadrul proiectelor si activitatilor tale.

Livram intreaga gama de agregate: piatra sparta, agregate sortate, zgura, nisip sortat spalat, nisip natural, balast sortat, balast natural, sort 4-8, sort 8-16, sort 16-32, refuz de ciur, material de umplutura.

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat și persoanelor juridice. Prin urmare, plata este posibila atat în ​​numerar, prin transfer bancar sau cu cardul la sediul nostru sau pe santier cu pos mobil. Pentru plata in avans primesti un discount de 3% din valoare.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button