Servicii deszapezire Timisoara

Servicii deszapezire Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim Construct este o companie tanara pe piata constructiilor din zona Banatului, care ofera cu profesionalism si la un raport pret/calitate excelent, solutii integrate pentru investitii durabile!

Servicii deszapezire

 

Prefatim ofera servicii de deszapezire: operatiuni de curatare, transport si aplicare de materiale si solutii antiderapante pe strazi, cai de acces, trotuare, curti sau parcari.

Personalul specializat este pregatit sa actioneze prompt pentru a indeparta zapada, cu eforturi manuale si mecanizate in momentul ninsorilor abundente.

Odata indepartata zapada, aceasta se incarca, se transporta si se depoziteaza in spatii special desemnate. Echipa Prefatim efectueaza operatiuni de prevenire si combatere a poleiului si a ghetii cu clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale antiderapante si degivrante ecologice.

Colaboram la cerere pe baza de contract cu primarii din Jud. Timis, institutii, firme private.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button