Constructii hale Timisoara

Constructii hale Timisoara

Constructii hale Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim Construct este o companie tanara pe piata constructiilor din zona Banatului, care ofera cu profesionalism si la un raport pret/calitate excelent, solutii integrate pentru investitii durabile!

Constructii hale

Hale industriale din metal

Hale industriale din prefabricate beton

  • structuri metalice
  • structuri din beton armat
  • structuri din beton amat + metal

Hale pentru uz agricol, hale pentru cladiri de birouri, hale pentru depozitare, benzinarii.

Soluții complexe și complete de hale industriale: structuri din beton prefabricat, structuri metalice sau combinate. Intotdeauna elementul potrivit in locul potrivit. Avand utilajele necesare executiei tuturor tipurilor de structuri, beneficiarii nostri nu sunt limitati in alegeri, avand toata libertatea ca pe baza argumentelor tehnice si economice, sa aleaga tipul de structura potrivit.

Pentru fiecare viitor beneficiar facem o analiza tehnico-economica si propunem, de fiecare data, solutia cea mai eficienta atat din punct de vedere tehnic cat si economic, solutie bazata pe cerintele fiecarui client.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button