Constructii blocuri Timisoara

Constructii Civile Timisoara

Casa este un loc care dă adăpost trupului si alină sufletul !”
Construirea unui viitor mai bun incepe cu Prefatim

Constructii blocuri

Suntem in colaborare cu arhitectii, inginerii, consultantii si subcontractantii locali pentru a raspunde cu succes provocarilor specifice fiecarui proiect rezidential de constructie personalizat la scara larga. Stabilirea unui buget, realizarea unui program de constructie, intelegerea procesului de autorizare si lucrul prin numeroasele decizii de proiectare sunt doar cateva dintre aspectele cheie ale colaborarii noastre cu clientii nostri.

Constructii cladiri de birouri

Costurile de constructie a spatiilor pentru birouri depind de factori precum dimensiunea si complexitatea proiectului, de locatia lui si de cerintele speciale sau personalizate ale clientului. Termenele de finalizare se aproximeaza dupa o documentare amanuntita a planului arhitectural si o consultatie in prealabil cu dezvoltatorul/clientul.

Echipele tehnice vor executa cofrarea, turnarea betonului sau zidaria la cele mai inalte standarde, oferind trainicie si calitate blocurilor. Echipele noastre de finisare interioara si exterioara vor oferi aspectul final al apartamentelor/blocurilor, vor executa finisajele cu o atentie sporita asupra fiecarui detaliu.

Materialele de constructie pot fi achizitionate de catre noi sau pot fi achizitionate de catre beneficiar, astfel intotdeauna ne consultam cu clientul nostru pentru a alege cele mai bune materiale care sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Spune-ne ce doresti sa construiesti si noi iti spunem daca avem expertiza, personalul calificat, utilajele si logistica sa ducem la bun sfarsit proiectul dorit.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button