Constructii case Timisoara

Constructii Civile Timisoara

Casa este un loc care dă adăpost trupului si alină sufletul !”
Construirea unui viitor mai bun incepe cu Prefatim

Constructii case la rosu

Structura baza casa (casa la rosu)
Constructia “la rosu” include lucrari de infrastructura si suprastructura fara finisaje, respectiv:

  • infrastructura ( subsol, fundație)
  • suprastructura ( pereti portanți, cadre, pereți de închidere, stâlpi, planșee)
  • acoperis – structura de lemn si invelitoarea din tigla.

Executarea constructiei se poate cu materialele clientului (clientul e responsabil de aprovizionare cu materiale) Executarea constructiei cu materiale puse la dispozitie de catre firma noastra. Diferenta intre cele doua variante consta in faptul ca alegand varianta varianta de executie a casei dumneavoastra cu materialele si manopera furnizate de firma noastra evitati problemele aprovizionarii, pierderile de materiale, aprovizionarea la timp, alte aspecte pe care nu le puteti controla.

Constructii case la cheie

Casa dumneavoastra, comandata “la cheie”, in conceptul nostru se realizeaza astfel:

  • realizarea arhitecturii casei dupa conceptul existent sau realizat conform cerintelor clientului cu echipe specializate de arhitecti, structuristi, designeri de interior si exterior;
  • realizarea de catre compania noastra a unei case “la cheie” presupune un concept nou pe piata romanesca, complex in executie, dar simplu in principiu: CLIENTUL COMANDA O CASA LA CHEIE, CEEA CE PRESUPUNE CA PENTRU A SE MUTA IN CASA LA CHEIE, NU ARE NEVOIE DE ALTCEVA DECAT DE … O CHEIE!
  • CASA “LA CHEIE” cuprinde toate etapele de concept si executie necesare: proiect, detalii proiect, design interior si exterior, bransamente apa, canal, energie electrica, executie structura casa “la rosu”, finisaje conform cerinte proiectare si design, termoizolatie, acoperis, instalatii sanitare si hvac(incalzire, ventilatie, aer conditionat) instalatii electrice si iluminat, mobilier si echipamente, alte elemente de design interior si utilitati, imprejmuiri, amenajare gradina.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button