Rezervoare apa, combustibili, produse chimice

Rezervoare apa, combustibili, produse chimice

Prefatim Timisoara

Prefatim Construct este o companie tanara pe piata constructiilor din zona Banatului, care ofera cu profesionalism si la un raport pret/calitate excelent, solutii integrate pentru investitii durabile!

Prefatim produce si monteaza rezervoare metalice realizate din otel galvanizat cu protectie anticoroziva si izolatie termica.

Utilizari:

  • rezervor apa pentru stingerea incendiilor – PSI;
  • rezervor apa potabilă;
  • rezervor apa pentru irigatii;
  • rezervor ape industriale si de proces;
  • rezervor soluții sarate;
  • rezervor apa demineralizata;
  • rezervor apa uzata;
  • rezervor petrol si combustibili;
  • rezervor produse chimice;
  • rezervor levigat si a biomasa lichida pentru producerea de biogaz.

Fiecare rezervor va fi insotit de:
– lista completa de materiale cu specificatiile lor inpreuna cu breviarul de calcul;
– certificat de garantie;
– certificat de conformitate;
– certificat tehnic, licenta si agrement ICECON;
– agrement tehnic si certificate CE pentru membrana;
– cerificat de calitate.

 

Rezervoare de apă și combustibili – un ghid cuprinzător

Rezervoarele de apă și rezervoarele de combustibili sunt soluții de depozitare esențiale pentru case, ferme, întreprinderi mici și pentru diverse industrii. Aceste rezervoare au diferite forme, dimensiuni, materiale și design pentru a satisface diverse nevoi și aplicații. În acest ghid cuprinzător, vom explora tot ce trebuie să știți despre rezervoarele de apă și rezervoarele de combustibil, inclusiv tipurile, beneficiile, întreținerea și siguranța acestora.

Tipuri de rezervoare de apa

Rezervoarele de apă sunt utilizate în principal pentru stocarea și distribuirea apei în scopuri casnice, agricole, comerciale și industriale. Apa poate fi colectata si stocata. Sursa poate fi apa de ploaie sau apa privenita dintr-un curs de apa din apropiere. Totodata datorita contextului actual al crizei globale de apa se recomanda tratarea si colectarea apelor urbane reziduale sau a apelor industriale uzate. Iată cele mai comune tipuri:

Din plastic: Aceste rezervoare sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate (HDPE) sau polipropilenă (PP) și sunt potrivite pentru stocarea apei potabile, a apei de ploaie și a altor lichide. Sunt ușoare, durabile și ușor de instalat și întreținut. Sunt recomandate pentru volume relativ mici de apa.

Din oțel: Rezervoarele de apă din oțel sunt fabricate din oțel galvanizat sau oțel inoxidabil și sunt potrivite pentru stocarea unor volume mari de apă. Sunt rezistente la foc și la condiții  meteorologice dure.

Din beton: Rezervoarele de apă din beton sunt realizate din beton armat și sunt potrivite pentru instalare subterană sau supraterană. Sunt durabile, rezistente la foc și pot stoca cantități mari de apă.

Beneficii:

Alimentare fiabilă cu apă: asigură o alimentare constantă și fiabilă chiar și în timpul secetei, restricțiilor de apă sau întreruperilor de apă.

Economii de costuri: pot ajuta la reducerea facturilor la apă și a dependenței de aprovizionarea cu apă municipală.

Durabilitatea mediului: promovează durabilitatea mediului prin conservarea resurselor de apă, reducerea scurgerii apelor pluviale și prevenirea eroziunii solului.

Indiferent dacă colectați apă de ploaie sau aveți nevoie de o sursă de rezervă pentru situații de urgență, un rezervor de apă poate fi un atu de neprețuit.

rezervore apa

rezervor bucuresti

rezervor satu-mare

rezervor satu-mare

Tipuri de rezervoare de combustibil

Rezervoarele de combustibil sunt utilizate în principal pentru depozitarea și distribuirea combustibililor precum benzina, motorina, biodieselul, etanolul și propanul.

Siguranța este întotdeauna prioritatea maximă atunci când alegeți un rezervor de combustibil.

Iată cele mai comune tipuri de rezervoare de combustibil:

Rezervoare subterane de combustibil: Aceste rezervoare sunt instalate sub nivelul solului și sunt fabricate din oțel sau fibră de sticlă. Sunt potrivite pentru depozitarea unor volume mari de combustibil și sunt utilizate în mod obișnuit în benzinării, magazine de proximitate și site-uri industriale.

Rezervoare de combustibil supraterane: Aceste rezervoare sunt instalate deasupra nivelului solului și sunt fabricate din oțel, aluminiu sau polietilenă.

Atunci când alegeți un rezervor de apă sau un rezervor de combustibil, trebuie să luați în considerare câțiva factori cheie. Acestea includ dimensiunea rezervorului, materialul din care este fabricat și orice cerințe specifice pe care le aveți. Asigurați-vă întotdeauna că rezervorul pe care îl alegeți îndeplinește standardele și reglementările de siguranță necesare. În concluzie, rezervoarele de apă și rezervoarele de combustibil sunt esențiale pentru depozitarea și distribuirea lichidelor. Există o varietate de opțiuni disponibile, așa că este important să țineți cont de nevoile dvs. specifice atunci când alegeți un rezervor. Alegând un rezervor de înaltă calitate care îndeplinește toate standardele și reglementările de siguranță, vă puteți asigura că lichidele dumneavoastră sunt depozitate în siguranță și fiabil pentru anii următori.

rezervor pitesti

rezervor timisoara

rezervor oradea

rezervor ilfov

Sfaturi utile in alegerea unui rezervor:

– verificați calitatea materialelor care intra in componenta unui rezervor- proveniența, grosimi, aspect, tehnologie fabricație;
– verificati elementele componente ale ofertei pentru rezervor astfel încât sa obtineți un pret pentru un rezervor “la cheie”, care sa nu necesite alte componente, costul acestora fiind de obicei ridicat;
– verificati garanția elementelor componente pentru rezervor, precum și garanția echipamentului complet;
– verificati calculele structurale ale rezervorului, orice rezervor fiind o structura constructiva care este supusa factorilor externi: condiții meteo, seisme, alte forte concurente potențiale ce pot afecta aceste rezervoare;
– verificati lucrările de rezervoare realizate, recomandările clienților, credibilitatea persoanelor și a firmei furnizoare;
– verificati prețul rezervorului in funcție de piața interna și externa și in funcție de factorii de mai sus.

 

calculator pret rezervor

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button