Inchiriere utilaje Timisoara

Inchiriere utilaje Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim Construct este o companie tanara pe piata constructiilor din zona Banatului, care ofera cu profesionalism si la un raport pret/calitate excelent, solutii integrate pentru investitii durabile!

Inchiriere utilaje

 

Oferim spre inchiriere utilaje de constructii care sa iti foloseasca in cadrul proiectelor si activitatilor tale. La cerere utilajele se pot inchiria cu operatori calificati.

Inchiriem intreaga gama de utilaje pentru constructii: buldoexcavatoare, excavatoare, buldozere, vibratoare beton, cilindrii compactori, incarcatoare frontale.

Toate utilajele si autocamioanele sunt atent intretinute de catre mecanicii si tehnicienii Prefatim. De asemenea, informatiile si consilierea specializata pentru deservirea lor pot fi obtinute la sediul companiei sau direct pe santier.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button