Beton Timisoara

Beton Bun din Banat!

Avem soluții #beton!

Beton Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim Construct este o companie tanara pe piata constructiilor din zona Banatului, care ofera cu profesionalism si la un raport pret/calitate excelent, solutii integrate pentru investitii durabile!

Vanzare beton

Comanda beton direct pe santier.

Calitatea betonului este mereu aceiasi si este verificata prin testare in laborator.

Comanzi exact cat, cand si unde ai nevoie.

Clasele de beton puse de la dispozitie de societatea noastra sunt si cele mai folosite in domeniul constructiilor civile si industriale si anume: clasa beton C8/10 – tip beton B150, clasa beton C12/15 – tip beton B200, clasa beton C16/20 – tip beton B250, clasa beton C20/25 – tip beton B330, clasa beton C25/30 – tip beton B400, clasa beton C30/37 – tip beton B450, clasa beton C35/45 – tip beton B500.

Indiferent de natura constructiei Clasa de beton folosita trebuie sa corespunda cu cea din proiectul tehnic de executie!

Oferim solutii beton atat persoanelor fizice, cat și persoanelor juridice. Prin urmare, plata este posibila atat în ​​numerar, prin transfer bancar sau cu cardul la sediul nostru sau pe santier cu pos mobil. Pentru plata in avans primesti un discount de 3% din valoare.

calculator pret beton

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button