Transport agregate Timisoara

Transport agregate Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim este tot ceea ce ai nevoie pentru santierul tau. Suntem la fel de puternici ca si betonul pe care il fabricam.
“Construirea unui viitor mai bun incepe cu Prefatim”

Transport agregate (nisip, pietris, piatra)

 

Livram intreaga gama de agregate: piatra sparta, agregate sortate, zgura, nisip sortat spalat, nisip natural, balast sortat, balast natural, sort 4-8, sort 8-16, sort 16-32, refuz de ciur, material de umplutura.

Construiesti in regie proprie sau esti o firma de constructii care are nevoie de transport agregate (balast, nisip sau sorturi) ? Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si iti vom raspunde prompt solicitarilor tale.

Oferim transport agregate cu autocamioane si semiremorci basculabile adecvate de diferite tonaje (3,5t, 7,5t, 16t, 40t), asistenta tehnica la cererea clientului pentru produsele comercializate: balast, nisip, pietris, sorturi de piatra sparta sau concasata.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button