Servicii sudura Timisoara

Servicii sudura Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim Construct este o companie tanara pe piata constructiilor din zona Banatului, care ofera cu profesionalism si la un raport pret/calitate excelent, solutii integrate pentru investitii durabile!

Servicii sudura

 

Prefatim ofera servicii de sudura in Timisoara si in Jud. Timis pentru persoane fizice dar si pentru societati comerciale. Suntem deschisi pentru proiecte de colaborare cu viitorii clienti.

Deoarece dispunem de echipamente profesionale, echipa noastra de sudori iti poate oferi servicii de sudura fonta, sudura otel, sudura aluminiu, sudura cupru, sudura inox, taieri cu plasma, onorand orice proiect.

Sudura MIG-MAG

Procedeul de sudare cu un aparat MIG/MAG face parte din grupa procedeelor de sudare prin topire, in mediu de gaz protector, cu electrod fuzibil.

Sudura TIG (WIG)

Procedeul de sudare TIG este unul des intalnit si se distinge prin calitatea ridicata si un frumos aspect vizual al cordoanelor de sudura.

Sudură MMA

Sudarea manuala cu electrod invelit (MMA) este cel mai flexibil si unul dintre cele mai utilizate procese de sudura cu arc.

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button