Transport beton Timisoara

Beton Bun din Banat!

Avem soluții #beton!

Transport beton Timisoara

Prefatim Timisoara

Prefatim este tot ceea ce ai nevoie pentru santierul tau. Suntem la fel de puternici ca si betonul pe care il fabricam.
“Construirea unui viitor mai bun incepe cu Prefatim”

Livrare beton direct pe santier

Oferim servicii de transport cu autobetoniere. Oferim servicii de transport și pompare beton direct din cifa. Oferim servicii de transport și pompare beton cu pompa de pana la 80 m lungime.

Transport beton cu cifa

Prefatim dispune de 2 statii de betoane (C. Sagului si Timisoara Nord). Costul transportului este o componeta importanta din pretul betonului pe metru cub. Pentru cantitati mari de beton se vor efectua mai multe curse. Comunica-ne adresa santieruli pentru a livra betonul din statia cea mai apropiata. Anumite primarii din Jud. Timis pot cere taxa de acces pentru autovehicule de transport cu masa mai mare de 5 tone si pentru transport agabaritic.

Inchiriere pompa

Prefatim va ofera servicii de inchiriere pompa de beton, pompa fixa sau startionara de beton in conditii foarte avantajoase calitate-pret. Acest tip de serviciu se adreseaza atat persoanelor juridice implicate in activitati complexe si de lunga durata, cat si persoanelor fizice, care au nevoie de o pompa de beton in cadrul propriei gospodarii. Indiferent in care dintre aceste doua situatii va aflati, echipa noastra este instruita corespunzator pentru a va oferi solutii concrete si eficiente pentru maximizarea rezultatelor.

calculator pret beton

Certificari Prefatim

certificari prefatim

Transport

Transport Nisip

Oferim servicii de transport nisip, beton si va oferim posibilitatea inchirierii utilajelor din gama noastra de echipamente.

Constructii Timisoara

Constructii Timisiara

Oferim intreg pachet de servicii si produse in domeniul constructiilor pe teritoriul judetului Timis si in intreaga zona a Banatului.

Beton

Operam 2 statii de betoane, astfel incat oferim beton dupa o gama larga de retete. Pentru cerere de oferta va rugam sa ne contactati!

constructii timisoara

calculator pret beton

calculator pret rezervor

Call Now Button